Bild från Pixabay.

Mobilversion av Matematikguiden.se släppt!

Hej! Många av er besökare kommer faktiskt från en mobiltelefon eller surfplatta. Då kändes det aktuellt att på något sätt lösa det smidigt för er som sitter i en telefon och läser guiderna.

Matematikguiden.se i en iphone

Matematikguiden.se i mobiltelefonen!

Såhär ser Matematikguiden.se ut i en iPhone. Istället för att ha små sökrutor eller rullistor används telefonens egna, vilket gör det hela lite tydligare och smidigare. Det fungerar givetvis lika smidigt på en android! Självklart kan du stänga av mobilversionen om du istället vill se allt direkt.

Laddningstid & buggar

Helt ärligt kan vi säga att den tekniska lösningen just nu är långt ifrån den optimala. Laddningstiden är förvisso mycket snabbare på mobiltelefoner, men på en vanlig dator har laddningstiden försämrats något. Detta på grund av att ett par rader kod måste känna av vilken sida du ska få framladdad.

Kommande versioner

Matematikguiden.se’s mobila version kommer att uppdateras inom kort för att få bukt med ovanstående problem.

Vad tycker du?

Användaren är viktigast! Därför bryr vi oss om vad du har att säga. Kommentarsfältet är alltid öppet, var inte rädd för att kritisera.

Fysikguiden.se

Fysikguiden.se kommer inte att berikas med den mobila versionen ännu. Vi vill testa den här på Matematikguiden.se fullt ut först.

Bild ovan från Pixabay.

Comments

Leave a Comment